Anmälan öppen!

Skrivet 10 januari 2020 16:55

Välkommen till Transtenscupen! Intresserad av en fantastisk fotbollshelg tillsammans med över 200 andra lag, med härliga gräsplaner inom ett och samma område? Då har ni kommit rätt: Välkommen till Transtenscupen!

Transtenscupen arrangeras av IFK Hallsberg FK och spelades för första gången 1990. Cupen har sedan dess spelats andra helgen i augusti varje år, vilket gör 2020 års upplaga till den 31:e i ordningen. Cupen är öppen för alla pojk- och flicklag 7-14 år. Transtenscupen spelas under två dagar (lördag-söndag), där varje klass spelas klart under en och samma dag.

När ert lag deltar i Transtenscupen behöver ni inte ta bussen mellan olika spelplatser. Alla matcher spelas nämligen inom ett och samma cupområde, som rymmer hela 22 spelplaner. Detta gör Transtenscupen till en utmärkt föreningscup då man inom promenadavstånd når alla cupens planer. Dessutom har cupen ett mycket gynnsamt geografiskt läge, där hela 15 av Sveriges 20 folkrikaste tätorter ligger inom ett avstånd av 25 mil till Hallsberg. Med andra ord: Väldigt många har väldigt nära till Hallsberg och Transtenscupen! Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Transtenscupen 2020!

Sista anmälningsdagen är 1/7.

Nästa nyhet: Lottning och spelschema publicerat!

Skrivet 14 juli 2019 00:56
Nu är lottningen och spelschemat för Transtenscupen 2019 publicerat här på hemsidan. Observera att detta ännu är preliminärt och att vissa ändringar fortfarande kan komma att ske. Mer info kommer att skickas ut på mail till deltagande lag. Läs mer